Pagal Izraelio įstatymus, ištekėjusios moterys neprivalo atlikti tarnybos, tačiau kitu atveju joms privaloma dvejus metus tarnauti kariuomenėje.

Už Izraelio ribų B. Refaeli yra žinoma dėl gundančių apatinio trikotažo ir sporto drabužių reklamų bei jos romano su aktoriumi Leonardo DiCaprio.

Naujausiame jos vaizdo klipe, kuriame reklamuojamas „Passionata Lingerie“ apatinis trikotažas, atgimsta Holivudo legendos Brigitte Bardot dvasia.

Ragindamas boikotuoti B. Refaeli reklamuojamus gaminius, generalinis majoras Avis Zamiras sakė: „Galiausiai, ji privalo pasižiūrėti į save veidrodyje. Mes esame bendruomenė, turinti kariuomenę, o Bar Refaeli neprivalo filmuotis „Fox“ reklamose, o jei ji reklamuoja „Fox“, jūs neturėtumėte pirkti jų gaminių.“

„Fox“ yra Izraelio drabužių bendrovė.

B. Refaeli sulaukė prieštaringų vertinimų po to, kai buvo atskleista informacija apie jos santuoką ir neseniai pateiktą paraišką, kad ji būtų užregistruota, kaip nenuolatinė Izraelio gyventoja, siekiant išvengti mokesčių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją