R. Abramovičius nupirko 70 akrų sklypą prieš tris mėnesius ir saloje praleis Kalėdas, kur kartu su savo mergina Daria Žukova suorganizuos prabangų vakarėlį 250 svečių.

„Gouverneur Bay Estate“ vila kadaise priklausė Davidui Rockefelleriui iš Amerikos bankininkų dinastijos, o pastaruoju metu ji buvo programinės įrangos magnato Jeeto Singho nuosavybė, praneša „Daily Mail“.

Rugsėjo mėn. sklypą su namu supirko R. Abramovičius, kurio turtas vertinamas daugiau nei 5 milijardais svarų (19,4 milijardo litų), sudaręs brangiausią kada nors buvusį sandorį Karibų saloje.

Balio kaimelio stiliumi sukurtame sklype yra kalvos šlaitas su vešlia augmenija, jis nusidriekęs daugiau nei 1 000 pėdų (305 metrus) Gouverneur paplūdimyje.

Vienas Karibų nekilnojamojo turto specialistas pasakojo laikraščiui: „Tai įspūdinga nuosavybė. Iš tiesų tai vienas iš nuostabiausių sklypų pasaulyje. Romanas tiesiog įsimylėjo jį.“

Sklype yra keturi Balio stiliaus miegamieji vieno aukšto nameliai, visi pagaminti iš tropinių miškų medienos.

Pagrindiniame namo komplekse yra miegamasis su vaizdu į paplūdimį ir veranda, didžiulis vonios kambarys su oro kondicionieriumi, vonia ir drabužine. Taip pat yra lauko dušas dviem žmonėms ir privatus baseinas su akmeniniu kriokliu.

D. Žukova neseniai pagimdė pirmąjį poros kūdikį Aaroną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją