B. Murphy buvo nuvežta į ligoninę, po to, kai Los Andželo ugniagesių departamentas 8 val. ryto atsiliepė į skambutį iš namų Holivudo Hills rajone, kuriuose ji gyveno su savo vyru, Didžiosios Britanijos scenaristu Simonu Monjacku.

Teismo koronerio padėjėjas Edas Winteris teigia, kad B. Murphy susmuko vonioje, pareigūnai tiria jos medicinos istoriją.

Oficiali mirties priežastis gali būti nenustatyta dar kurį laiką, kadangi reikės atlikti toksikologijos tyrimus, tačiau „panašu, kad tai natūrali mirtis“, teigia E. Winteris. Jo teigimu, skrodimą planuojama atlikti pirmadienį arba antradienį.

B. Murphy vyras nenori, kad jai būtų atliktas skrodimas

Brittany Murphy vyras Simonas Monjackas pasakė „Cedars-Sinai“ medicinos centro ligoninės personalui, kad nenori, kad jo mirusiai žmonai būtų atliktas skrodimas, pagal kelių šaltinių pranešimus informuoja TMZ. 

Tačiau nepaisant S. Monjacko norų, Los Andželo apygardos koronerio biuras atliks B. Murphy skrodimą. Kaip buvo pranešta anksčiau, sekmadienio rytą B. Murphy sustojo širdis ir jos atgaivinti nepavyko.

TMZ taip pat sužinojo, kad Brittany Murphy motina, kuri rado dukterį be sąmonės duše ir paskambino 911, sakė paramedikams, kad jos duktė sirgo diabetu. Kol kas nebuvo patvirtinta, ar B. Murphy iš tiesų sirgo diabetu ir jei taip, ar tai turėjo įtakos jos mirčiai.

Los Andželo apygardos koronerio biuro darbuotojas Edas Winteris sakė TMZ, kad šiuo metu nėra įtarimų, kad buvo įvykdyta žmogžudystė. Namuose buvo rasti vaistų receptai. Jis nenurodė, kokie tai vaistai, tačiau jie taip pat bus ištirti. Bus atliekami toksikologijos tyrimai, todėl tyrimas gali užtrukti iki šešių savaičių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)