Jo draugas, dainininkas Charlesas Aznavouras teigė, kad iš komos pabudęs J. Hallyday savo žmonai Laetitiai pasakė: „Viskas gerai, dabar eikime“. Jis jau nebe toks išblyškęs. Juo gerai rūpinamasi, – sakė Ch. Aznavouras. – Nereikėtų jo varginti. Duokime laiko atsigauti“.

Muzikanto sveikata stipriai pablogėjo praėjusios savaitės pirmadienį. Jį paguldė į Los Andželo ligoninę „Cedars Sinai“.

J. Hallyday užsienyje mažai žinomas, bet gimtojoje šalyje – ryški žvaigždė. Daug dienų pirmuose puslapiuose buvo rašoma apie jo ligą. Jo gerbėjas Prancūzijos prezidentas Nicolas Sarcozy teigė, kad J. Hallyday yra kiekvieno (prancūzo) gyvenimo dalis.

Praėjusį penktadienį po skubiai atliktos operacijos gydytojai dirbtinai sukėlė jam komą, kad jis greičiau atsigautų po infekcijos, kuri kilo po Paryžiuje atliktos stuburo disko operacijos.

Sausio 8 dieną Prancūzijos šiaurėje esančiame Amjene turėtų būti pratęstos J. Hallyday atsisveikinimo gastrolės „Tour 66“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją