Tarp vakarėlio svečių – Kanye Westas, P Diddy, Oprah, Mary J Blige, Alicia Keys, Lil Wayne, Kate Hudsosn, Ne-Yo, M.I.A ir beisbolo žaidėjai A-Rodas bei Pedras Martinezas. O žmona Beyonce ir mama Gloria buvo garbės svečiai.
Artimi draugai Chrisas Martinas ir Gwyneth Paltrow dalyvauti negalėjo, bet atsiuntė įrašytą sveikinimą.

Tik vienas pakviestas svečias visiškai nuvylė Jay-Z – Tigeris Woodsas. Vakarėlio tema buvo gangsterių filmas su Al Pacino „Žmogus su randu“, todėl T. Woodsas būtų puikiausiai tikęs.

Dainininkas išsinuomojo namą Casa de Campo kurorte, kuris primena Tonio Montanos namus iš devintąjį dešimtmetį sukurto filmo – daug marmurinių kolonų, balkonų ir auksinių statulų. Po ištaigingos vakarienės, kurios metu svečiai, be viso kito, buvo vaišinami išlaikytu „Dom Perignon“ ir „Cristal” šampanu bei ikrais, prasidėjo tikrosios linksmybės.

Ir Kanye Westas, ir P. Diddy pasirodė scenoje, po to pats sukaktuvininkas, padedamas Alicijos, ekspromtu atliko savo kūrinį „Empire State Of Mind“.

Vidurnaktį dangų nušvietė didžiulis fejerverkas, o baseine buvo parodytas sinchroninio plaukimo numeris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją