Nuskusti antakiai kaip Mona Lizos

Visiems žinoma, kad stilingos šiuolaikinės moters įvaizdis nuolat kinta. Kartais permainos pakvimpa mazochizmu. Pavyzdžiui vienų mados namų „Prada“ manekenėms teko nusišviesinti antakius. Nė viena ant podiumo Milane „Prada“ drabužius demonstravusi manekenė neturėjo antakių.


Kvadratiniai nagai kaip Monicos Bellucci

Nestandartinės formos nagai seniai tapo madingi. Ši tendencija ypač suklestėjo 2009 m. Garsiausių firmų modeliai, įvairiausių tautybių garsenybės ėmė lenktyniauti, kieno nagai bus labiau kvadratiniai, pageidautina dar ir ilgesni. Pastaruoju metu nė iš tolo klasikos estetika nekvepiančiais nagais puikavosi Kate Moss, Monica Bellucci, Dita von Teese ir netgi stiliaus ikona – Madonna. Ši mada be galo populiari, belieka ilgais žiemos vakarais praktikuotis su dilde.

Papuošimas akyse kaip Donatellos Versace

Plastinių operacijų nevengianti Donatella Versace 2005 m. atsigulė po gydytojų skalpeliu Olandijoje. Šie prieš metus buvo užpatentavę išradimą – puošmenų vėrimą į akis. D. Versace atsibodo nebemadingais tapę dūriai į ausis, lūpas, liežuvį ir kitas kūno vietas ir ji pasidavė naujai papuošimų implantavimo į akis madai. Po operacijos kairiosios D. Versace akies obuolyje atsirado nedidelė titano žvaigždutė. Ar puošmena matosi, spręsti skaitytojams, o kad ši mada išpopuliarėjo, rodo klientų eilės vienoje Amsterdamo klinikoje – ten už sąlyginai nedidelį mokestį į akį įauginamas papuošimas.

Putlios lūpos kaip Mašos Rasputin

Dešimtą dešimtmetį vos ne visos pasaulinio elito atstovės užsigeidė putlių lūpų. Jos tarsi davus ženklą ėmė šturmuoti privačias klinikas ir rikiuotis į eiles prie botokso lūpų. Situacija nepasikeitė, priešingai – norinčiųjų putlių lūpų šiuo metu dar daugiau. Operaciją gana nebrangi, tad putlialūpės gražuolės ėmė vaikščioti net ir tolimiausiuose provincijos miesteliuose.

Eksperimentinės tatuiruotės kaip reperio Timati

Tatuiruočių pasaulio neįmanoma ištyrinėti. „Eurostat“ duomenimis, kas minutę ant Europos Sąjungos gyventojo kūno atsiranda tatuiruotė. Štai ir spęsk, ar tatuiruotės tebėra madingos. Pavyzdžiui, Rusijos reperiui Timati ši mada patinka – ant jo kūno tatuiruočių yra begalybė.

Pasmailinti dantys kaip Kelly Osbourne

Šiais metais ypač madinga tapti vampyru iš pasakų arba iš Holivudo trilerių. Atėjo laikas ir dantų pakeitimams. Iltinius dantis pasismailino modelis Naomi Campbell ir skandalingo tėčio dukrelė Kelly Osbourne. Ši permaina nesulaukė trokštamos publikos reakcijos. N. Campbell dėl to netgi išbraukė iš kelių madų demonstravimų Paryžiuje ir Londone.

Lyties pakeitimas kaip Sher dukters

Kai kurie nusivylę mados gerbėjai, pametę galvas dėl savo kūno gerovės, nesustoja ir imasi kardinalių pokyčių. Pavyzdžiui, paaiškėjo, kad 10 proc. Rio de Žaneiro mados savaitės dalyvių – buvę vyrai. Šiaip laikais lyties keitimo operacijos jau nestebina, bet jei jų padaugėtų, pakviptų nukrypimu. Taigi vyraujant madai, kurioje viskas leidžiama, prieinama ir prie tokių transformacijų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją