Vokietis modelis Edis Kayalaras paėmė nuotrauką iš auklės ir kelis kartus mėgino gauti pinigų iš C. Crawford ir jos vyro verslininko Randeo Gerberio. Tėvai iki tol nieko nežinojo apie nuotrauką.

Auklę atleido, o po savaitės E. Kayalaras (26 m.) pareikalavo jam sumokėti, jei tėvai nenorintys, kad nuotrauka atsidurtų bulvariniuose laikraščiuose.

R. Gerberis susitiko su E. Kayalaru bare ir sumokėjo jam 1 000 dolerių grynaisiais už nuotrauką.

Paskui E. Kayalaras pareiškė, kad turi antrą nuotrauką ir pareikalavo daugiau pinigų.

FTB agentų patartas R. Gerberis parašė šantažuotojui elektroniniu paštu, kad sumokės pinigus per savaitę. Praėjusį ketvirtadienį E. Kayalarui buvo pateikti kaltinimai už tai, kad norėjo šantažu išvilioti iš poros 100 000 dolerių. Jį deportavo iš JAV į Vokietiją.

C. Crawford atstovė pranešė, jog modelis su vyru imsis visų įmanomų teisinių priemonių prieš tuos, kurie padės nusikaltėliui platinti ar pardavinėti jų dukters nuotrauką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją