Pranešama, kad tam įžymybių fotografui, kurio pavardė kol kas neskelbiama, buvo sužeista galva ir kad jis taip pat buvo areštuotas, bet dėl žaizdos kaktoje nuvežtas į ligoninę.

Ar nukentėjo pats 43 metų M.Tysonas, neaišku.

"Yra daugybė skirtingų šios istorijos versijų, - sakė Los Andželo oro uosto policijos seržantas Jimas Holcombas. - Viskas paaiškės vėliau. Tačiau šiuo konkrečiu atveju abu asmenys reikalaus kaltinimų dėl sumušimo".

Laikraštis "Los Angeles Times" remdamasis anoniminiu šaltiniu pranešė, jog M.Tysonas policijai sakė, kad fotografas norėdamas jį išprovokuoti jam smogė. Tuo tarpu fotografas tvirtina, kad M.Tysonas sudavė kumščiu jam į veidą ir bandė ištraukti kortelę iš jo fotoaparato.

Tai toli gražu ne pirmos įžymybių ir agresyvių paparacų muštynės Los Andželo oro uoste. Pernai čia su fotografu susivaidijo reperis Kanye'as Westas, kuriam pateikti kaltinimai praėjusį mėnesį buvo panaikinti.

Nuožmaus boksininko reputaciją pelnęs M.Tysonas, kurio pravardė jo šlovės metais 9-ajame dešimtmetyje buvo "Geležinis Mike'as", savo pirmąjį čempiono titulą laimėjo būdamas 20-ies.

Tačiau jis yra turėjęs ir rimtų problemų. Vaikystėje jis dalyvavo nusikaltėlių grupuočių veikloje Niujorko Bruklino rajone ir galiausiai pateko į sunkiai auklėjamų vaikų mokyklą Niujorko valstijos šiaurėje, kur pradėjo boksuotis.

1988-aisiais, per patį savo karjeros pakilimą, jis vedė aktorę Robin Givens, su kuria pešėsi net viešai. R.Givens tvirtino, kad jis fiziškai ją sužeidė, o galiausiai pora išsiskyrė.

1992 metais M.Tysonas buvo nuteistas už konkurso "Mis juodoji Amerika" dalyvės Desiree Washington išžaginimą ir trejus metus praleido kalėjime.

Vėliau jis bandė sugrįžti į boksą, bet po to, kai 1997-aisiais ringe nukando dalį ausies boksininkui Evanderiui Holyfieldui, jo karjera taip ir neįsisuko, tad 2005-aisiais jis iš bokso pasitraukė.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją