Kai filmavimas buvo baigtas, R. De Niro skambindavo savo naujajam draugui ir klausdavo patarimų, kaip tvarkyti finansinius reikalus.

„50 Cent“ sako: „Robertas De Niro prašo mano verslo patarimų. Aš dirbau su juo ir Alu Pacino filme „Teisė žudyti“ ir man tai buvo labai svarbu. Šie vyrukai yra herojai. Robertas nežiūri į mane taip, kaip daugelis kitų žmonių. Jis mane vertina kaip verslininką, prašo patarimų ir gerbia mano nuomonę.“

„50 Cent“ negaili lėšų apsaugai – kasmet jis išleidžia 1,6 milijono dolerių (3,7 milijono litų), norėdamas užtikrinti savo saugumą.
Reperis, kurio tikrasis vardas Curtisas Jacksonas vos išvengė mirties 2000 m., kai į jį devynis kartus šovė gimtajame Niujorke.

Nuo tada hito „In Da Club“ kūrėjas įrengė savo namuose stebėjimo kameras, kad būtų užfiksuota bet kokia netoliese vykdoma įtartina veikla.

Jis teigia: „Kas savaitę apsaugai išleidžiu 20 000 svarų (76 888 litų). Mano namus supa kameros. Man reikia stebėjimo, kad apsaugočiau save.
Jūs gaunate kvailus ieškinius, o man reikia vaizdo kamerų, kad viską stebėčiau.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją