Filmo „300“ žvaigždė buvo suporuotas su daugeliu Holivudo gražuolių, tame tarpe ir su blondine Cameron Diaz bei Brado Pitto buvusiąja - Jennifer Aniston. Su pastarąja aktorius buvo net užkluptas romantiškai leidžiantis laiką vienoje iš Niujorko kavinių dar šios vasaros pabaigoje. Nors abu aktoriai savo santykius vadina „draugiškais“ ir neigia bet kokias kalbas apie galimus jų artimesnius ryšius.

„Per visą savo gyvenimą tikrosios meilės galią pajutau galbūt tik porą kartų. Abu kartus buvau lyg pakvaišęs, jausmas nenusakomas žodžiais. Todėl tikrai norėčiau patirti tai dar kartą. Ir manau, kad jau būtų pats laikas“,- savo patirtimi dalinosi aktorius.

„Anksčiau, kai buvau jaunesnis ir labiau patrakęs, galbūt ir galėjau vadintis mergišiumi. Tuomet buvo daug linksmiau, nes mano gyvenimas nebuvo stebimas lyg pro padidinamąjį stiklą. Dabar, prieš einant į pasimatymą, gerai pagalvoju, nes kitu atveju jis per akimirksnį būtų paviešintas plačiai auditorijai. Todėl meluočiau teigdamas, kad mėgaujuosi savo asmeniniu gyvenimu. Atvirai kalbant, jis yra netgi žiauriai nuobodokas“, - gan pesimistiškai savo dabartinį gyvenimą apibūdino exširdžių ėdikas Gerardas Butleris.

Šį penktadienį Lietuvos kino teatruose pasirodys romantinė komedija „Bjauri tiesa“. Filme, priešingai nei savo asmeniniame gyvenime, G. Butlerio suvaidintas herojus tiesiog mėgaujasi vienos nakties nuotykiais. Ir negana to, dar ir kitiems televizijos eteryje žarsto patarimus, kaip reikia teisingai gyventi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją