„Tačiau jie kreipiasi į Nicole vardu“, – nurodė šaltinis, kuris teigė esąs artimas šeimai, rašo žurnalas „In touch“.

N. Kidman atstovas JAV pareiškė, kad šie pranešimai yra nesąmoningi, teigdamas, kad straipsnis buvo „visiškai išgalvotas“.

Abu aktoriai susituokė dar kartą ir turi savo vaikų. N. Kidman ir country muzikos atlikėjas Keithas Urbanas susituokė 2006 m., tais pačiais metais įvyko ir T. Cruise‘o vedybos su Katie Holmes.

Isabella ir Connoras gyvena Niujorke su T. Cruise‘u ir K. Holmes, tačiau dabar jie apsistoję Melburne, kol K. Holmes filmuojasi siaubo trileryje „Nebijok tamsos“.

T.Cruise`as ir K.Holmes taip pat augina savo biologinę dukterį Suri (3).

Nei N. Kidman, nei T. Cruise‘as nedalyvavo praėjusiais metais įvykusioje Willo Smitho filmo „Septynios sielos“ premjeroje. Šis filmas buvo jų sūnaus Connoro debiutas kino ekrane.

Liepos mėn. T. Cruise‘as nusivedė savo įvaikius pažiūrėti, kaip Davidas Bekhamas žaidė futbolą su Los Andželo „Galaxy“ komanda Kalifornijoje.

Kiek žinoma žiniasklaidai, N. Kidman nebuvo pastebėta viešumoje su įvaikiais nuo tada, kai 2007 m. gegužės mėn. pradėjo filmuotis filme „Australija“.

Neseniai N. Kidman baigė filmuotis dramoje „Rabbit hole“, kurioje ji vaidina priemiestyje gyvenančią žmoną, bandančią susitaikyti su vaiko netektimi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją