Duodama interviu žurnalui „Instyle” Cameron paaiškino, kodėl ji taip tvirtai tiki savo teisumu: „Prabėgantys metai nedarko žmogaus, jeigu savo kūnui duodi tai, ko jam reikia. Harmoningas ir kupinas meilės gyvenimas yra daug geriau už bet kokią plastinę operaciją.”

Gražuolė mano, kad ji dabar atrodo patraukliau negu būdama 25-erių: „Aš dabar jau vyresnė, bet net ir tolumoje dar nematau savo seksualumo pabaigos...”

O nuo rugpjūčio 7 d. C. Diaz išvysime jautrioje dramoje „Mano sesers globėjas“, kur ji vaidina mirtinai sergančios mergaitės motiną. Tai istorija apie dvi neeilinio likimo seseris. Pagal amerikiečių rašytojos Jodi Picoult bestselerį sukurtas scenarijus – negailestingas ir verčiantis susimąstyti: jaunesniąją seserį Aną tėvai augino tam, kad sergančiai vyresnei dukrai turėtų organų donorą. Netikėti teisiniai viražai pradeda griauti šeimą, bet tai tik didžiųjų išbandymų pradžia...

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją