Atlikėja pareiškė, kad S. Flash – gerokai už ją aukštesnė, be to, tą vakarą avėjo aukštakulnius, buvo neblaivi ir nemandagiai elgėsi.

„Panelė Flash priėjo ir apsikabino mane per pečius, palinko. Ji gerokai aukštesnė, o aš avėjau lygiapadžius batelius“, - aiškino atlikėja. Paliudydama šiuos žodžius A. Winehouse pašoko iš liudytojo kėdės ir apsisuko priešais teisėją, demonstruodama batelius.

S. Flash tvirtina atėjusi į persirengimo kambarį ir mandagiai paprašiusi A. Winehouse nuotraukos. Ji teigė: „Ji stipriai trenkė man į dešinę akį. Dešinės rankos kumščiu. Iš sukrėtimo ėmiau verkti. Kiek laiko negalėjau atmerkti akies.“

O A. Winehouse pareiškė, jog S. Flash nepaisė jos atsisakymo pozuoti ir vis tiek mėgino priklaupti šalia, kad draugė padarytų jos ir atlikėjos nuotrauką.

A. Winehouse neprisipažino kalta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją