Artimiausiu metu turėtų įvykti ir vieno iš populiariausių Rusijos estrados dainininkų Sergejaus Lazarevo ir amžinai jaunos televizijos laidų vedėjos Leros Kurdiavcevos vestuvės. Gegužės mėn. įvykusio L. Kudriavcevos gimtadienio metu pora oficialiai pareiškė apie sužadėtuves.

2009 m. rugsėjo 9 d. įvyks prodiuserės Janos Rudkovskajos ir olimpinio čempiono Eugenijaus Pliuščenkos tuoktuvių ceremonija. Į vestuves pakviesta maždaug 100 svečių, liudininkais taps Nikolajus Baskovas ir Lera Kudriavceva. Į povestuvinę kelionę J. Rudkovskaja ir E. Pliuščenka nevyks dėl aktyvių jaunojo treniruočių.

Dima Bilanas jau daugiau nei metus žada išpildyti savo pažadą, kurį davė praėjusių metų „Eurovizijos“ išvakarėse. Atlikėjas žadėjo, kad jei laimės konkurse, ves modelį Leną Kuleckają. Praėjus beveik metams po pergalės konkurse, jis viešai pasipiršo merginai ir padovanojo jai žiedą. Iškilmių data dar nėra nustatyta, tačiau sklinda gandai, kad jos gali įvykti tą pačią dieną, kaip ir J. Rudkovskajos ir E. Pliuščenkos vestuvės.

Pastaruoju metu žiniasklaida aktyviai bando supiršti Nikolajų Baskovą ir buvusią „Mis Visatą“ Oksaną Fedorovą, nepaisant oficialios „jaunosios“ santuokos su vokiečiu Filippu Toftu, rašo laikraštis „Argumenty ir fakty“.

Pora gana dažnai pasirodo kartu viešuose renginiuose, laikosi už rankų ir aktyviai pozuoja fotografams. Nesenai įvykusios spaudos konferencijos metu O. Fedorova ir N. Baskovas pareiškė, kad svajoja turėti vaikų.

Rugpjūčio mėn. turėtų įvykti supermodelio Naomi Campbell santuoka su Rusijos oligarchu Vladislavu Doroninu. Artimi poros draugai jau gavo pakvietimus į vestuves. Sostinėje sklando gandai, kad N. Campbell jau užsisakė žinomų dizainerių „Dolce&Gabbana“ vestuvinę suknelę. Rusijos verslininką V. Doroniną įsimylėjusi „juodoji pantera“ daugiau nei prieš pusmetį apsigyveno Rubliovkos rajone ir su malonumu ėmėsi vykdyti Maskvos namų šeimininkės pareigas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją