"Prieš daugelį metų mudu su Michaelu nuoširdžiai pasikalbėjome apie gyvenimą apskritai, - rašo L.M.Presley. - Tiksliai neatsimenu, apie ką buvo tas pokalbis, tačiau jis tikriausiai paklausė apie mano Tėvo mirties aplinkybes. Vieną akimirką jis nutilo, labai įdėmiai pažvelgė į mane ir ramiai, beveik neabejodamas pareiškė: "Bijau, kad baigsiu kaip jis - tokiu pat būdu, kaip jis."

50 metų M.Jacksonas netikėtai mirė ketvirtadienį, kaip manoma, ištikus širdies smūgiui. Gerbėjai visame pasaulyje gedėjo ir reiškė pagarbą savo dievaičiui, o milžiniška sielvarto banga privertė prisiminti 42 metų E.Presley mirtį 1977-aisiais.

L.M.Presley savo tinklaraštyje taip pat griežtai paneigė nesiliaujančius gandus ir prasimanymus apie jos santuoką su M.Jacksonu. Kai kurie kritikai M.Jacksono sprendimą susituokti kito legendinio atlikėjo dukra vadino ryšių su visuomene akcija, turėjusia pataisyti žvaigždės įvaizdį po 1993 metais kilusio skandalo dėl įtariamos dainininko pedofilijos.

"Dabar noriu pasakyti, ko niekada nesakiau anksčiau, nes noriu kartą ir visiems laikams paskelbti tiesą", - rašo L.M.Presley.

"Mūsų santykiai nebuvo "apgaulė", kaip skelbė žiniasklaidą. Taip, šie santykiai buvo neįprasti - du neįprasti žmonės, kuriems "normalus gyvenimas" nebuvo būdingas arba pažįstamas, užmezgė ryšį, o jis tikriausiai netgi kurį laiką įtariai delsė. Kaip bebūtų, tikiu, kad jis mane mylėjo, kaip ir aš jį - nes jis galėjo mylėti bet ką, o aš jį labai mylėjau."

"Norėjau išgelbėti jį nuo neišvengiamybės, kuri ką tik nutiko", - pridūrė ji.