„Pareigingai stebėjau, kaip švaistomi mokesčių mokėtojų pinigai. Akivaizdu, kad mūsų turizmo industrijos atstovams svarbiausias kriterijus buvo ne muzikiniai gabumai, o prasta reputacija dėl skandalingo elgesio, todėl ir pakvietė A. Winehouse dalyvauti festivalyje. Darėsi negera, stebint scenoje į roplį panašią, liesą kaip skeletas atlikėją, vilkinčią nulinio dydžio suknelę, vos dengiančią tarpkojį. Manau, kad Amy Winehouse reikia priverstinai uždaryti į reabilitacijos kliniką ir per prievartą maitinti, kad užsiaugintų nors truputį mėsos ant griaučių.“

J. Fedee’as įsitikinęs, kad dėl girtavimų A. Winehouse neturi ateities kaip muzikantė. Jis mano, jau po metų niekas neprisimins jos dainų.

Dainininkė atostogavo Šv. Liucijos saloje praėjusių metų gruodį, tada ji bandė kovoti su priklausomybe nuo alkoholio ir narkotikų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją