Šią savaitę 24 metų žaidėjas, kuris sužinojo, kad jam nebus pateikti kaltinimai dėl automobilio avarijos, kurios metu jis sudaužė savo „Ferrari”, ruošdamasis persikėlimui iš Didžiosios Britanijos į Ispaniją, padavė skelbimą dėl automobilio pardavimo.

Po C. Ronaldo juodos spalvos superautomobilio dangčiu yra 355 arklio galių 3,8 litrų variklis, kuris vos per 5,4 sekundes pasiekia 62 mylių greitį per valandą.

„Auto Trader” tinklalapyje esančiame skelbime nurodyta, kad automobilio rida yra 16 tūkst. mylių, jame yra patobulintos odinės sėdynės, satelitinė navigacijos sistema, 911 Turbo lieti ratlankiai ir GPS sekimo sistema.

Reklaminiame skelbime rašoma: „Nors jis yra vienintelis registruotas automobilio savininkas, šiuo metu „Porshe” nepriklauso Ronaldui ir superautomobilį parduoda prekybos agentas, ant automobilio knygelės yra užrašytas futbolininko vardas”.

Nuo tada, kai prieš penkis metus C. Ronaldo perėjo žaisti į „Manchester United” jis turėjo daug automobilių: „Porsche Cayenne”, „Bentley Continental GTC”, „Audi R8” ir „Bentley Continental GT Speed”.

Kai praėjusiais metais „Auto Trader” tinklalapyje pasirodė skelbimas, kad parduodamas C. Ronaldo „Porsche Cayenne”, jis buvo akimirksniu parduotas, kaip ir jo „Bentley Continental GTC”.