Keturioliktuoju numeriu pasirodęs Sasha Son(g) sukėlė tikrą emocijų pliūpsnį, visi su nerimu stebėjo kiekvieną atlikimo detalę ir su didžiuliu palengvėjimu atsikvėpė, kuomet viskas praėjo sklandžiai. Aplodismentų ir šūksnių jūra palydėjo sėkmingą Sashos debiutą Maskvoje.

„Mes visi labai palaikome Sashą. Pasirodymas praėjo labai sklandžiai, tikimės išvysti jį finale“, - džiaugsmu nesitvėrė dainininkė Atlanta.

Prieš Lietuvos pasirodymą Atlantai pavyko prisiskambinti Sashai į Maskvą, vaikinas buvo nusiteikęs itin pozityviai, o jo vadybininkas Martynas Tyla juokavo, jog prieš lipant ant scenos Sashai duos išgerti „lengvų vitaminų“.

Po pasirodymo dar kartą buvo užmegztas tiesioginis ryšys su Maskva, Sasha dėkojo visiems už palaikymą ir prisipažino esantis labai patenkintas savo pasirodymu.

Kiek ramesnis „Eurovizijos“ stebėjimo vakarėlis virė LRT klube, kur mūsų šalies atstovo pasirodymą stebėjo Agnė Šemberienė, Vytaras Radzevičius, Asta Pilypaitė, Gintarė Karaliūnaitė ir kiti pramogų pasaulio atstovai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją