Nors „Eurovizijos“ atidarymo vakarą svečiai buvo vaišinami ikros kibirais ir kitais skanėstais, laisvai liejosi degtinė bei kiti gėrimai už dyką, šį kartą jie buvo dalinami tik už specialius kuponus. Užkandžiams buvo pasiūlytos bandelės su įvairiais įdarais – kopūstais, mėsa, daržovėmis. Vėliau svečiai buvo pakviesti paragauti gigantiško dydžio torto, kuris buvo pjaustomas kilogramais.

Kol visi svečiai klausėsi „Fabrika Zviozd“ žvaigždžių, Sashos Son(g), Ukrainos, Bosnijos ir Hercegovinos bei kitų atstovų, užkulisiuose virė gyvenimas. Atlikėjai stebėjo vieni kitų pasirodymus, čia pat dalino interviu, pozavo VIP leidimus turintiems fotografams.

„Džiaugiuosi kiekviena „Eurovizijos“ diena. Tokia galimybė atsiranda vieną kartą gyvenime ir reikia tai vertinti. Kiekvieną dieną gyvenu kaip per šventę“, - tokiais žodžiais specialų interviu DELFI užkulisiuose pradėjo Rusijos atstovė „Eurovizijoje“.

Dainą „Mamo“ atliksianti dainininkė iš anksto buvo nusiteikusi gražiam pokalbiui ir savireklamai: „Dima Bilanas atnešė sėkmę Rusijai ir Rusija nusprendė parodyti, kaip ji sugeba organizuoti šį konkursą. Rusija padarė viską, pirmiausia – kad tai būtų nepamirštamas šou, antra – kad tai būtų pats didžiausias renginys „Eurovizijos“ istorijoje“, - dėstė ji.

Paklausta, ar jos sėkmė taip pat tokia svarbi rusams dabar, kai toks didelis dėmesys koncentruojamas į paties konkurso visumą, pompastiką, Ansatasija atsakė: „Tai labai svarbu. Skaičiau žurnalą, kuriame buvo išvardintos šalys, laimėjusios konkursą ne kartą, todėl kuo Rusija prastesnė? Kiekvienas iš dalyvių įsitikinęs, kad jis laimės“.

Nesuprato Rusijos atstovė ir klausimo apie techninius nesklandumus, kurie iškilo ne tik Lietuvos atstovo repeticijų metu, bet ir kitų šalių dalyviams. „Ačiū dievui, su mums viskas gerai, manau, kad mūsų numeris nustebins, nes dainuoju širdimi, dvasia ir video, kurį mes parodysime, tokio dar niekas nedarė, manau, sugebėsime nustebinti publiką“, - atsakė ji.

„Nežinau, kodėl jūs negalite parodyti video“, - paklausta apie tai, kodėl Sashos Son(g) video buvo ignoruotas ir nebus parodytas, o jos bus, atsakė pašnekovė.

Nors po pasirodymo per savo vakarėlį A. Prichodko tik prabėgo pro Lietuvos atstovą Sashą Son(g), vėliau ji gyrė atlikėją: „Jis – labai įspūdingas, nuoširdus berniukas, o tai – svarbiausia. Kai mes su juo dainavome, pastebėjau, kad jo balsas labai geras. Jis man padovanojo savo kompaktinį diską, paklausiau pora kartų ir galiu pasakyti, kad jis turi šansą šiame konkurse“, - kalbėjo atlikėja.

„Nemėgstu sakyti, kas yra favoritai, kas ne, atlikėjas arba patinka, arba ne, bet šį kartą „Eurovizijos“ perlas – Patricia Kaas“, - pridūrė ji.

Dainą apie mamą atliksianti ukrainietė Anastasija Prichodko prisipažino, kad labiausiai laukianti to momento, kai susitiks su savo mama Kijeve, o kol kas ja rūpinasi nuolat kartu vaikščiojančios penkios tradiciniais rusiškais drabužiais apsirengusios moterys, kurias ji įvardina kaip „mano mamos“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją