„Aš taip sėdėjau, žiūrėjau ir jaučiau, kad mane apima jaudulys. 14 dieną mes taip pat sėdėsime ir lauksim, kada ant to voko pasirodys mūsų šalies pavadinimas. Ir kuo arčiau pabaigos, tas jaudulys vis labiau kyla, kyla, kyla. Bet nieko, nes jis suteikia adrenalino ir tada visiškai atiduodi save publikai. Šis pusfinalis buvo pakankamai silpnas, mūsų – daug stipresnis ir bus ne aštuoniolika, o devyniolika dalyvių“.

Dima Šavrovas džiaugėsi, kad nors ir kuklesnis jo pasirodymas, tačiau jo pabaiga – pati efektingiausia.

„Nieko, aš gal dar kažką sugalvosiu – ant kelių atsitūpsiu, skrybėlę numesiu, atsisegsiu švarką“, - juokavo jis.

„Nieko ypatingo nepamačiau, išskyrus Maltą, Armėniją ir Baltarusiją, bet kad baltarusis nepateko, man buvo labai keista. Visų pirma, buvo investuota labai daug pinigų į reklamą ir visą pristatymą Maskvoje. Tai tik įrodo, kad ne visada ta reklama padeda. Buvo dainų, kurias buvo galima įdomiau apšviesti, parodyti, turint tokias technines galimybes“, - gulėdamas lovoje įspūdžiais dalinosi Sasha Son(g).

Dainininką labiausiai nustebino tai, kad balsavimas įvyko per 15 minučių ir suabejojo, ar tikrai buvo užfiksuoti visi balsai.

Galimybių daug, tačiau ne visos išnaudotos

„Eurovizijos“ koordinatorius Jonas Vilimas pastebėjo, kad šis pusfinalis išsiskyrė eklektika: „Viena gražiausių stilistikų - Maltos pasirodyme, taip pat – Islandijos. Pačio šou įspūdis? Šviesos yra, bet kai kur jų per daug, aišku, matosi, kad technologinės galimybės milžiniškos, o su tomis milžiniškomis galimybėmis kartais nesusitvarkoma“.

„Kiek yra pristatyta šviesos technikos, mes televizijoje nematome, žaidžia galiniai ekranai. Momentais matome tamsų veidą, tamsius žmones, tai reiškia, kad kai kas nesugeba susidoroti su savo technika. Aš atsimenu, kai pirmą kartą gavau spalvotą televizorių, mačiau panašius vaizdus... Nėra efektų! Nežinau, kieno tai problema, bet nė viena šalis jau apie tai šneka, kai mes pirmi prabilome“, - savo pastebėjimus išreiškė Sashos Son(g) prodiuseris Martynas Tyla.

„Kas buvo verti finalo? Man labai patiko Islandija, Portugalija, šou prasme stipri Švedija. Na, Armėnijai ir Turkijai, greičiausiai, įtakos turėjo diasporos faktorius, Suomijos daina – viena iš neįdomesnių. Aišku tik, kad tai - silpnesnis pusfinalis nei teks mums dalyvauti“, - pridūrė J. Vilimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją