Kai kurie iš jų – garsūs visoje „Europoje“: ukrainietė Ruslana, serbė Marija Šerifovic, legendinė pirmosios „Eurovizijos“ laimėtoja Lys Assia iš Šveicarijos.

Žinoma, vakaro akcentu tapo praėjusių metų laimėtojo Dimos Bilano pasirodymas, kuris scenoje atliko du kūrinius.

Specialus atidarymo koncertas buvo transliuojamas tiesiogiai, o atlikėjus pristatinėjo „Eurovizijos“ vedėjai – atlikėja Alsu ir Andrejus Malachovas. Po koncerto visus linksmino didžėjų komanda.

Ypatingas dėmesys buvo skirtas svečių vaišėms. Visoje salėje, kuri labiau priminė areną, nusidriekė ilgiausi stalai su rusiškomis „baronkomis“ ir kitomis gėrybėmis. Nors žurnalistams buvo išdalinti specialūs talonėliai, už kuriuos ankstesniais metais „Eurovizijoje“ buvo dalinami gėrimai, šį kartą jų nebuvo reikalaujama. Žinoma, netrūko svečiams nei degtinės, nei prabangių patiekalų, o taip mėgiamus ikrus kai kurie nesidrovėjo ir kabino tiesiog šaukštais.

Lietuvos atstovas Sasha Son(g) į vakarėlį atvyko su visa delegacija. Nors jis tikino, kad dėl repeticijų ir įtempto grafiko, jis neturi laiko atsipalaiduoti, tačiau alaus bokalą leido sau išgerti.

Pritariančioji vokalistė Baiba Skustene pasakojo, kad nors ir juos lydi liūdnos nuotaikos dėl per repeticijas iškilusias problemas, vakarais, kai visi sueina kartu, atsipalaiduoja ir randa laiko pasilinksminti.

Atidarymo akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją