Paklaustas, kokius argumentus pateikia režisieriai, M. Tyla atsakė: „Oi, labai ilgai reiktų aiškinti.. Režisieriaus vizija nesutampa su mūsų. Labai keista... Jo vizijos nesutampa. Mums visi pataria reikalauti savo“.

Vienas iš režisierių pasiūlymų buvo palikti videovaizde matomus žodžius, tačiau daugiau nieko neliktų.

„Po pirmos repeticijos mes nuleidome žandikaulius.. Supratome, kad baisiau negali būti, kas buvo padaryta su esama technika. Jeigu mes gausime nors minimalų rezultatą, geresnį nei Lietuvoje – tada dalyvausime, jeigu bus blogesnis – ne. Tai – techninio personalo problema. Supraskite mus teisingai ir neapeliuokite į mūsų sąžinę – mes negalime padaryti blogiau. Tam, kad tik išeitume, tai mes galime... Bet kas iš to?“, - pridūrė prodiuseris.

Lietuvos atstovai nesupranta, kodėl kitų šalių atstovai scenoje naudoja kur kas sunkesnę režisūrą, o Sasha Son(g) pasirodymui paruoštas videofilmukas neatitinka režisieriaus skonio ir sunkiai yra priderinamas?

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją