Be to, jis nurodė, kad muzikinio konkurso pusfinalių (kurie įvyks gegužės 12 ir 14 dienomis sporto komplekse „Olimpijskyj“) vedėjais taps televizijos laidų vedėjas Andrejus Malachovas ir top modelis Natalija Vodianova, perduoda „RIA Novosti“.

Priminsime, kad „Eurovizijos“ vedėjų paskyrimas iki paskutinio momento buvo viena iš pagrindinių konkurso intrigų. Tarp pretendentų buvo minima rusų kilmės Holivudo aktorė Milla Jovovič ir supermodelis Naomi Campbell, šiuo metų gyvenanti Pamaskvėje su Rusijos oligarchu. Netgi sklido kalbos, kad į Maskvą vesti šio šou atvažiuos Dita Von Teese.

Buvo minimi populiarių Rusijos televizijos laidų vedėjų vardai – Ksenija Sobčiak, Ivanas Urgantas ir Andrejus Malachovas, Filippas Kirkorovas ir Anastasija Zavorotniuk. Galiausiai organizatoriai išrinko du iš jų. O F. Kirkorovas tapo pirmą kartą „Eurovizijos“ istorijoje susirinksiančios konkurso komisijos pirmininku.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją