Maltoje vykusiame tarptautiniame muzikos konkurse Sasha Son(g) iškovojo antrąja vietą. Kol Lietuvos atstovas „Eurovizijoje“ skubėjo iš oro uosto, jį „apšildė“ „Muzikos akademijos“ dalyvė Gabrielė. Vieną dainą Gabrielė atliko kartu su Vaidu Baumila.

„Pagaliau aš namie, čia ir sienos šildo“, - į susirinkusius jį palydėti į Maskvą, kreipėsi Sasha Son(g). Atlikėjas neslėpė po koncertų ir kelionės iš Maltos esantis labai pavargęs. Palydėtuvių koncerte dainininkas atliko keletą dainų, tarp jų - „Eurovizijos“ scenoje skambėsiančią „Love“.

Po jos dainininkas „bisui“ negrįžo – prisipažino vykstantis tiesiai į lovą.

Palaikyti Sashos Son(g) susirinko Lietuvos šou verslo žvaigždynas – „Yva“, Deividas Zvonkus, Alanas Chošnau, Ruslanas Kirilkinas su vyru, Edilija Šliauderienė-Iš stiklo ir kiti.

Sasha Son(g) į Maskvą išvyksta pirmadienio pavakarę traukiniu iš Vilniaus geležinkelio stoties. Maskvoje vyksiančiame „Eurovizijos“ dainų konkurse Lietuvos atstovas pasirodys antrajame konkurso pusfinalyje gegužės 14 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją