Visi, norintys mūsų šalies atstovui paspausti ranką ir palinkėti sėkmės, šį šeštadienį, gegužės 2-ąją, 21 valandą kviečiami į sostinėje esančius lietuviškos muzikos namus „House of Music“ (Vilnius, A. Vienuolio 4, buvęs „Champagne Bar“), kur rengiamos improvizuotos palydėtuvės.

Vos spėjęs grįžti iš gastrolių po Maltą, Sasha Son(g) susirinkusiems atliks keletą dainų, tarp jų, žinoma, ir „Eurovizijos“ scenoje skambėsiančią „Love“.

Stebėti konkurso - į muzikos namus

Šiemet, kaip ir kiekvienais metais, GCWlaisvalaikio centras (A.Vienuolio g. 4) šurmuliuos “Eurovizijos” dainų konkurso nuotaika. Gegužės 12-16 dienomis, lankytojams bus suteikta galimybė patogiai stebėti abu renginio pusfinalius ir finalą.

“Šiais metais Euroviziją stebėsime per didelius ekranus Grand Pub bare bei muzikos namuose “House of music” (ex “Šampano baras”), tačiau unikalu tai, kad mūsų atstovas Martynas Tyla tuo metu bus Maskvoje ir savo įspūdžius iš „Eurovizijos“ užkulisių raportuos tiesiogiai mums. Taigi žiūrovams žadame tai, ko namuose jie tikrai neišgirs”, – pranešime spaudai kalbėjo CGW laisvalaikio centro rinkodaros vadovė Rūta Dvareckienė.

"Į „Euroviziją“ vyksiu pirmą kartą. Pačiam labai smalsu ir įdomu kaip organizuojami tokio masto renginiai. Be jokios abejonės, kaip ir visuose panašaus pobūdžio konkursuose čia taip pat netruks intrigų ir staigmenų. Kadangi turiu reikalingas akreditacijas, GCW laisvalaikio centro lankytojams užtikrinu, kad jie pirmieji sužinos, kas vyksta konkurso užkulisuose", - sakė prodiuseris Martynas Tyla.

Šiais metais Lietuvai atstovausiantis atlikėjas Sasha Son Maskvoje vyksiančiame „Eurovizijos“ dainų konkurse, pasirodys antrajame konkurso pusfinalyje gegužės 14 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją