Atlanta ragino balsuoti už Sashą Son(g)

Sekmadienio vakarą Dubline vykusiame koncerte „Button Factory“ klube susirinko bene daugiausiai Sashos Son(g) gerbėjų, tarp kurių buvo ne tik lietuvių, bet ir latvių, estų ir baltarusių. Pirmoji scenoje pasirodė Atlanta, kuri prieš pradėdama dainuoti, linksmai ragino tautiečius per „Euroviziją“ balsuoti už Sashą Son(g): „Iš Airijos tikimės 12 taškų“.

Publika dainavo kartu

Tik pasirodžius visų lauktam Sashai Son(g), publika jį pasitiko plojimais ir palaikančiais šūksniais. Šokių aikštelė iškart prisipildė tą vakarą linksmai nusiteikusiųjų, tarp kurių šėlo tik ką scenoje dainavusi Atlanta. Atlikėjas mielai bendravo su publika, juokavo ir negailėjo pagyrų publikai: „Labai gera būti kartu su Jumis“. Išties, publika buvo šauni, daugelis žinojo atlikėjo dainų žodžius ir dainavo kartu.

Lietuviai savo atstovui linkėjo sėkmės „Eurovizijoje“

Koncertui atėjus į pabaigą, dainininkas atliko eurovizinę dainą „Pasiklydęs žmogus“, kurią publika sutiko ypač karštai, tad Sasha Son(g) atliko ir anglišką šios dainos versiją.
Nulipęs nuo scenos, vaikinas mielai fotografavosi su visais norinčiais, o pastarųjų buvo nemažai. Kiekvienas norėjo ne tik nusifotografuoti kartu su žvaigžde, bet ir paspausti ranką, padėkoti už šaunų koncertą ir palinkėti sėkmės „Eurovizijoje“.

Dainininkas tikėjosi daugiau žmonių

Po koncerto pakalbintas Dima Šavrovas džiaugėsi sėkmingu koncertu bei šiltu publikos priėmimu. Pasak jo, tai, kaip publika priima ir palaiko atlikėją – svarbiausias dalykas. Tiesa, atlikėjas neslėpė nusivylimo, jog norinčių jo paklausyti neatėjo tiek, kiek jis ir vadybininkas Martynas Tyla tikėjosi.

„Neslėpsiu, mes tikrai tikėjomės daugiau žmonių. Gal publikos būtų buvę daugiau, jei koncertas būtų vykęs ne sekmadienį“, - svarstė Sasha Son(g). Kaip bebūtų, atlikėjas negailėjo pagyrų publikai ir nuostabos, kad daugelis kartu dainavo.

Draugavo su juodaode

Ne paslaptis, jog tarp imigrantų yra daug porų ir šeimų iš skirtingų šalių. Paklausėme Sashos Son(g) nuomonės apie tai. „Šiame reikale turiu patirties, gyvendamas Londone turėjau juodaodę merginą. Mano nuomonė labai teigiama, jeigu žmonėms iš skirtingų šalių būti kartu gera. Tikiu, kad tarp tokių porų atsiranda kultūros, tradicijų skirtumų, bet mano atveju to nebuvo. Mat mano mergina buvo tikra londonietė, ji ir gimusi ten pat. Kultūros skirtumų arba nebuvo, arba mes jų nejautėme, juk abu – europiečiai“, - kalbėjo dainininkas.

Sasha Son(g) – laisvas

Nepamiršome pasiteirauti daugeliui merginų rūpimo klausimo – ar muzikantas turi antrą pusę. Mūsų nuostabai turime pranešti, jog Sasha Son(g) merginos neturi. Pasak jo, dabar atlikėjas nenori jokių santykių, todėl merginos ir neieško.

„Esu visas pasinėręs į muziką ir savo karjerą. Turėjimas antros pusės – nelengvas darbas. Juk tam reikia skirti daug laiko, kurio aš neturiu, daug dėmesio, nervų ir t.t. Kol kas man svarbiausia – muzika“,- kalbėjo atlikėjas.

Ar „Euroviziją“ laimės Lietuva?

Pasiteiravus, ar Sasha Son(g) tikisi laimėti, jis atsakė, kad reikia tikėti ir stengtis kuo geriau pasirodyti. „Aš labiau tikiu savo pasirodymu, tikiu, kad su tuo ką mes turime, padarysime geriausia, ką galime. Tikiu, kad mums pavyks perteikti jautrią nuotaiką. Kurią vietą užimsime pasakyti tikrai negaliu, be abejo, norisi kuo aukštesnės. Rezultatai priklausys nuo balsuojančių ir komisijos“, - pokalbį baigė atlikėjas.

Planuojama sutelkti Airijos lietuvius balsavimui

Paskutiniu metu Airijoje padaugėjo renginių, į kuriuos susirenka atsipalaiduot Airijos lietuviai. Ir jei lig šiol reikdavo atvažiuot į didesnį miestą, tai dabar muzikiniai kolektyvai neaplenkia ir mažesnių miestelių, ir kaip esama patirtis rodo, tuose koncertuose ne ką prasčiau ir neesant sausakimšoms salėms. Ne vienas tarpusavy juokauja, kad ne koncerte buvo, o kartu su žvaigžde „tūsinosi“.

Artimiausiu metu rengiamasi suburti lietuvius skirtinguose miestuose, kad kartu susiėję „Eurovizijoje“ balsuotų už Lietuvą. Ką gali žinot, gal kol kiti apsnūdę bus, imsim ir laimėsim!