„Va, mano krūtinė yra maža, bet ji man beprotiškai patinka. Kam man tie milžiniški „buferiai”, kaip su jais gyventi, miegoti?”, - prieš kelis mėnesius interviu metu tvirtino K. Sobčiak.

Vis dėlto netikėtai po „MTV Movie Awards 2009” apdovanojimų įteikimo ceremonijos, kurios vedėja buvo K. Sobčiak, jos nuomonė pasikeitė.

Kai ant scenos pasirodė Anna Semionovič, nustebusios publikos akivaizdoje K. Sobčiak nusprendė pasilyginti su ja krūtinėmis, rašo dienraštis „Komsomolskaja Pravda”. A. Semionovič garsėja savo įspūdingomis formomis, todėl, žinoma, palyginimo rezultatas buvo ne K. Sobčiak naudai.

„Va, kad man nors pusę tokio…”, - tą akimirką svajingai ištarė K.Sobčiak.

Šis „pralaimėjimas” smarkiai nuliūdino televizijos laidų vedėją. K. Sobčiak aplinkoje pradėjo sklisti kalbos, kad po to įvykio K. Sobčiak pirmą kartą rimtai susimąstė apie plastinę operaciją. Ji nori „padidinti krūtinės dydį”, todėl jau pradėjo ieškoti tinkamos klinikos.

Kaip jau rašė dni.ru, žurnalo „Tattler” sudarytame pačių geidžiamiausių rusių nuotakų, pasižyminčių solidžia materialine padėtimi ir įtakingais ryšiais, sąraše K. Sobčiak užėmė pirmą vietą. K. Sobčiak turi žydrą „Bentley” markės automobilį ir butą 2-oje Tverskaja-Jamskaja gatvėje.

Elito vakarėlių liūtė turi ryšių aukščiausiuose valdžios sluoksniuose, o dabar yra vieno televizijos kanalo veidas. Žurnalistai teigia, kad ji „kimba” ant kalbių, aktyvių vaikinų, pageidautina su gyvenimo užsienyje patirtimi”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją