„Vaizdo klipo pradžioje B. Spears išeina iš namo į lauką ir pavaišina paparacus jos pačios iškeptu obuolių pyragu“, – teigia šaltinis, „Ji elgiasi taip, lyg norėtų užmegzti santykius. Vaizdo klipas labai provokuojantis.“

Vienoje vaizdo klipo dalyje B. Spears pasirodo su dviem žaviais tobulai prižiūrėtais vaikais ir tvarkingu vyru, ant pečių užsimetusiu megztinį. Šaltinio teigimu, vaizdo klipe yra ir daugybė šokėjų, „apsirengusių siaurais metalo spalvos drabužiais“, o B. Spears klipe taip pat dėvi atvirus drabužius.

Pasak kai kurių šaltinių, filmavimo aikštelėje B. Spears buvo labai profesionali ir gerai nusiteikusi. „Filmavimo metu ji buvo lyg senoji Britney. Visą dieną ji buvo susidomėjusi ir susijaudinusi, ir atrodė tokia, kokia buvo seniau“, – teigia šaltinis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją