M. Jacksono paslaptį atskleidė jo biografas Ianas Halperinas, kuris pareiškė: „Jam reikia atlikti plaučio persodinimą, tačiau jis gali būti per silpnas tokiai operacijai. Jam taip pat diagnozuota emfizema ir žarnyno kraujavimas, kurį gydytojams sunkiai pavyksta sustabdyti. Būtent kraujavimas kelia daugiausiai problemų. Jis gali nuo to mirti.“

I. Halperinas, apdovanojimą gavęs žurnalistas, pasakė, kad M. Jacksonas serga paveldima liga A1AD. Šį genetinį negalavimą paveldėję žmonės neturi baltymo, saugančio plaučius.

Kanadietis žurnalistas I. Halperinas, rašęs žurnalui „Rolling Stone“, pasakė: „Jis sunkiai kalba. Jo kairioji akis - 95 proc. akla.“

M. Jacksono brolis Jermaine‘as patvirtino: „Šiuo metu jis nelabai gerai jaučiasi. Jam tai nėra geriausi laikai.“

Tuo tarpu paties dainininko atstovas šias naujienas paneigė.

Tuo tarpu, spaudoje pasirodė ir kita žinia: M. Jacksonas persikėlė į 25 tūkst. svarų vertės namą. Name yra septyni miegamieji ir 13 vonios kambarių. Jo naujoji rezidencija Bel Air, Kalifornijoje, apmokėta už pinigus, gautus pardavus įsimintinus daiktus iš rančos „Neverland“, iš kurios M. Jacksonas išvyko išaiškėjus apie tai, jog jis tvirkina vaikus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją