Praėjusį savaitgalį, baiminantis dėl dainininkės vyro saugumo, jis buvo perkeltas iš Londono griežto rėžimo Pentonville kalėjimo į Suffolke esantį Edmunds Hill kalėjimą.

“Kai kurie kaliniai nemėgsta kalinių, kurie negražiai elgiasi su savo moterimis. Blaką truputį apspardė ir jis buvo perkeltas toliau nuo jo kraujo trokštančios grupuotės”,- dienraščiui “The Sun” teigė šaltinis.

Praėjusią savaitė B.Fielderis-Civilas grįžo į kalėjimą baigti atlikti jam skirtą bausmę už užpuolimą ir bandymą papirkti teismo proceso dalyvius.

Atlikus testą dėl narkotikų, paaiškėjo, kad dainininkės vyras pažeidė išankstinio paleidimo sąlygas.

B. Fielderis-Civilas, prieš grįždamas atgal į kalėjimą, aplankė A. Winehouse ligoninėje. Dainininkė susmuko per išgertuves, kuriose buvo vartojami narkotikai, po barnio telefonu su savo vyru. Draugų manymu, B. Fielderis-Civilas davė savo žmonai narkotikų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją