Atgal į Ameriką Orlando išsirengė vakar vakare – aktorius ruošėsi tris valandas: pakavo madingas Maskvoje įsigytas naujoves. Į tą patį bagažą pakliuvo ir ... pagalvės su rankšluosčiais!

Galbūt už vandenyno tokių nėra arba gal tai suvenyras iš Rusijos jo sužadėtinei Mirandai Kerr? Primename, kad mergina su mylimuoju į Maskvą atvykti negalėjo.

Be savo draugės Orlando pajuto laisvę ir visiškai neribojo savo užgaidų. Jis pareikalavo, kad visą viešnagės Maskvoje laiką jo vairuotoja būtų graži mergina. Be jokios abejonės, visi, net menkiausi įžymybės kaprizai buvo vykdomi, todėl jau oro uoste Orlando pasitiko akinanti gražuolė, vairuojanti „Land Rover“.

Tačiau karštam vyrui jos, tikriausiai neužteko, tad vakarėjant kartu su juo pasirodė dar dvi simpatiškos merginos. „Karibų jūros piratų“ žvaigždė penktadienį nuvyko į automobilio „Land Rover“ pristatymą. Kaip ir priklauso superžvaigždei, O. Bloomas atvyko gerokai pavėlavęs, apsirengęs senais džinsais, nors buvo privaloma vakarinė apranga.

Greitai Holivudo aktoriui, matyt, tapo nesmagu tarp prašmatniai išsipusčiusios Maskvos grietinėlės ir jis nuvyko į vieną iš pačių brangiausių sostinės parduotuvių. Nusipirkęs tris naujus kostiumus, Orlando parodė kolegoms, jog sugeba būti operatyvus.

Dar kartą operatyvumą jis pademonstravo naktį iš viešbučio išnešęs pagalves. Įdavęs patalynę direktoriui tiesiai į rankas, jis oriai nužingsniavo per priimamąjį, būdamas visiškai tikras, jog administratorėms šiuo metu mažiausiai rūpi pagalvių užvalkalai.

„Iš pradžių mes neatkreipėme dėmesio, na neša kažkokį bagažą, nors ir pagalves, nors ir antklodes, – papasakojo viešbučio darbuotojai. – Vėliau, tvarkant jo kambarį, paaiškėjo, kad jis tada išsinešė viešbučio pagalves. Šlepetes ir rankšluosčius svečiai išsineša dažnai, tačiau pagalves iš mūsų pavogė pirmą kartą“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją