Pasak Maskvos mados aistruolės, ji patyrė didelius nuostolius – 8 poros dizainerių sukurtų batų brangiai kainuoja net jai. Iš viso parodoje buvo eksponuojama 1000 porų batelių, ilgaaulių, pusbačių ir šlepečių. Bendra kolekcijos kaina – apie 500 tūkst. dolerių.

„Tai bent! Ir kur gi juos avėti?” – nuoširdžiai stebėjosi svečiai, apžiūrinėdami karoliukais ir blizgučiais išsiuvinėtus baleto batelius

Po parodos praėjo trys mėnesiai ir K. Sobčiak ruošėsi aukcionui: realybės šou „Dom–2“ vedėja visuomet randa sėkmingų verslo idėjų. Televizijos žvaigždė negalėjo atsipeikėti iš nuostabos, kai pastebėjo, jog dingo jos brangus apavas. Pavogtieji batai, kurių bendra kaina sudarė apie 25 tūkst. dolerių, parduoti aukcione galėjo merginai uždirbti nemažą pelną.

„Kas ten tikrino tą sandėlį... Parodos eksponatus mes atidavėme ir toliau neprižiūrėjome, kas atsitiko su Ksiušos batais”, – pareiškė birželio mėn. vykusios parodos organizatoriai.

K. Sobčak telefonu aprėkė parodos organizatorius, tačiau daugiau jokių veiksmų nesiėmė. Ksenija bando rasti kaltuosius ir jau po to aiškintis šį incidentą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją