Dar vasarą humoristas pradėjo patirti finansinius sunkumus. Jo 6 kambarių bute sostinės centre dėl nemokėjimo buvo atjungta elektra. Pats naujasis butas humoristui taip pat apsiėjo nepigiai – 2,5 mln. dol. Būstą Varsonofjevo skersgatvyje humoristas įsigijo dar 2003 m. Prieš metus jis pradėjo jo remontą, kuris taip pat pareikalavo nemažų investicijų. Šiuo metu buto rinkos kaina yra labai išaugusi, ir Galkinas gali jį pelningai parduoti.

Tačiau parduoti jo jis nenori, nes iki šiol neturi Maskvoje normalaus būsto. Filipovo skersgatvyje pas Pugačiovą jis nėra priregistruotas, o tėvų butas Naujosiose Čeriomuškose, kur per stogą laša, žvaigždei jau yra per prastas. Prabangaus vasarnamio Griaz kaime statybos sustabdytos: nėra pinigų.

Be to, paskutiniu metu televizijos laidų vedėjas įniko į azartinius lošimus ir pradėjo kazino leisti ištisas paras. Jo artimieji itin susirūpinę šiuo lošimų priepuoliu, rašo laikraštis „Žizn“.

Naujiena apie tai, kad Pirmojo kanalo veidas Maksimas Galkinas ves šou „Žvaigždės ant ledo“ kanale „Rosija“, daugelį nustebino. Ir nors pats Maksimas tvirtina, kad šį sprendimą priėmė savarankiškai, jo aplinkos žmonės įsitikinę, kad čia neapsieita be Alos Borisovnos Pugačiovos patarimo.

„Maksimas negalėjo priimti tokio rimto sprendimo kaip perėjimas iš vieno kanalo į kitą nepasitaręs su Ala Borisovna, – tvirtina artimi žvaigždžių porai šaltiniai. – Kaip gi kitaip? Maksimo toks charakteris, kad jam vis tik reikalingas artimo žmogaus patarimas. Anksčiau Maksimas visada tardavosi su savo mama, tačiau ji mirė. Dabar daugelyje reikalų jam padeda Ala Borisovna.“

Šou „Žvaigždės ant ledo“ organizatoriai tvirtina, kad primadona būtinai pasirodys jų projekte.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją