Kartu su dainininke Fergie į dešimtuką pateko aktorės Kate Hudson, Anne Hathaway, Gwyneth Paltrow, Charlize Theron, Eva Mendes, Sarah Jessica Parker, dainininkė Rihanna ir modelis Heidi Klum.

Į dešimtąją vietą pateko demokratų kandidato į prezidentus Baracko Obamos žmona Michelle Obama. Ji išrinkta už klasikinį stilių ir pasitikėjimą savimi.

„Ji pasitiki savimi, turi skonį, supranta, kas jai tinka“, – sakė žurnalo redaktorė Clarissa Cruz. Tačiau M. Obama išsklaidė spėliones, kad rengiasi dizainerių drabužiais – ji pasakė, kad mėgstamiausios vasarinės suknelės pirktos iš firmų „Gap“ ir H&M.

Anot žurnalo redaktorės, visos į sąrašą patekusios moterys turi savo stilių ir liko jam ištikimos.

The magazine's editors also spent time peering into the fashion choices of Republican vice presidential candidate Sarah Palin -- her rimless glasses, step-toe pumps and updo hairstyle. Redaktorė pasidomėjo ir respublikonų kandidatės į vice prezidentes Sarah Palin stiliumi. Ši moteris mėgsta akinius be rėmelių,

„Žmonės kreipia dėmesį į jos aprangą, tad pamanėme, kad verta tuo pasidomėti“, – sakė C. Cruz.

S. Palin su žurnalo „People“ žurnalistu nekalbėjo. Jos kirpėja pasakė, kad kandidatė į vice prezidentes nepasakos apie savo stilių, nes „nori, kad žmonės išgirstų tai, ką ji turi pasakyti“.

Akinius gaminančios kompanijos „Kazuo Kawaski“ atstovai teigė, kad akinių paklausa žaibiškai išaugo.

Žurnalo redaktorė „nepamiršo“ ir neskoningų dainininkės Paulos Abdul bei aktorės Lucy Liu suknelių, o taip pat – Patricios Arquette žydrų ir oranžinių ilgaaulių su fetrine skrybėle.

„Tokių neteisingų pasirinkimų negalėjome nepastebėti“, – sakė C. Cruz.

Pro akylų stebėtojų akis neprasprūdo ir vieno vakarėlio nutikimas – Lindsay Lohan supainiojo audinių kailinius ir išvyko namo apsivilkusi kitos moters kailinius už 11 tūkst. dolerių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją