Filmo „Užsispyrusi blondinė“ žvaigždė keliauja po Braziliją vykdydama savo pareigą, nes ji yra pasaulinė kampanijos „Pasisakyk prieš šeimyninį smurtą“ ambasadorė.

Šios idėjos iniciatoriai 2004 m. buvo jungtinių Tautų plėtros fondas moterims (UN Development Fund for Women – UNIFEM) ir kosmetikos kompanija „Avon“.

R. Witherspoon tikisi padėti kovojant su prievarta moterų atžvilgiu – ji teigia, jog pažįsta moterų, kurios patyrė prievartą namuose.

Ketvirtadienį (2008 m. rugpjūčio 28 d.) ji pasakė San Paolo žurnalistams: „Pasaulyje nėra nė vienos moters, kurios draugė ar pažįstama nesusidurtų su prievarta. Nors pati asmeniškai nesu patyrusi buitinio smurto, tikrai pažįstu moterų, kurios kasdien su tuo susiduria.“

Žvaigždė pareiškė jaučianti pareigą prisijungti prie kampanijos, nes buitinį smurtą patiria labai daug žmonių.

Ji pridūrė: „Buitinį smurtą patiria ir garsenybės, ir paprastos moterys, turtuolės ir vargšės. Ši problema peržengia visas ribas ir iš tiesų liečia kiekvieną.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją