Klabėdama apie vyrų ir moterų skirtumus K. Mos negailėjo kritikos stipriajai lyčiai. Jos nuomone, „vyrai yra baisūs, jie – tikri niekšai“.

Nepaisant šios nuomonės, žvelgdama į priešingos lyties atstovą, ji pirmiausia dėmesį atkreipia į vyro akis arba lūpas. „O sutikusi moterį, pirmiausiai pažiūriu į jos papus“.

Prieš krūtų implantus

K. Moss itin nepatrauklūs atrodo krūtų implantai: „Jie mane šiurpina. Esu čiupinėjusi, jie baisūs. Daug mano draugių turėjo implantus ir joms prastai baigėsi. Vienos draugės papai ėmė didėti tarsi milžiniški persikai, o iš spenelio pradėjo bėgti kraujas. Kitai draugei implantas nuslinko prie peties. Vienas savo vietoj, o kitas – prie raktikaulio. Jie būna tokie kieti, kad galima pabelsti kaip į medį“.

„Pažįstu tik vieną moterį su gerais implantais, - stebėjosi ji. - Man jie nepatinka“.

Vienintelis dalykas, kuris priverstų K. Moss ryžtis šiai drastiškai priemonei, būtų tas, jeigu krūtys „nukartų kaip maišai“.

„Nesu prieš implantus, bet kam dėtis tik tam, kad pasididintum krūtinę? Šiaip ar taip, man nepatinka dideli papai“.

Šantažuoja dukrą dėl valgio

K. Moss prisipažįsta, kad daugiausiai problemų jai sukelia penkerių metukų dukters Lilos Grace blogas apetitas: „Saugau jai dizainerio Puccio ir kitų drabužius, kuriuos dėvėjau būdama 17 metų. Pati jų nebedėvėsiu, todėl šantažuoju Lilą. Sakau, nevalgysi, negausi mano drabužių. Neužaugsi, negausi mano drabužių. O ji pamišusi dėl jų“.

Šiuo metu su grupės „Kills“ gitaristu Jamie’u Hince’u draugaujanti K. Mos pridūrė, kad jos mažoji jau svaičioja, kad tekės 3 kartus“.

„Sako, kad turės 3 vyrus, ir jau išsirinko būsimus vyrus. Tauškia visokius niekus. Visai kaip mama“, - juokiasi garsi moteris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją