„Be2gether“ svečiams bus pristatyti siužetai apie muzikos žvaigždes, festivalio menų dirbtuves ir festivalio buitį.

„Domėsimės ne tik tuo, kaip festivalyje leidžia laiką muzikos žvaigždės ir Lietuvos šou verslo grietinėlė, bet ir kasdieniu gyvenimu. Nenustebkite, jei jūsų palapinės užtrauktuką atsegs DELFI TV“, - juokauja Gytis Oganauskas, DELFI TV vadovas.

DELFI TV taip pat parodys savo žiūrimiausius siužetus, pademonstruos gana gausią per metus surinktą muzikinių ir kitokių nuotaikingų siužetų kolekciją.

Pirmieji festivalio žinias sužinos ne tik festivalio dalyviai, apsilankę DELFI TV palapinėje, bet ir portalo skaitytojai.

Specialioje dar liepos mėnesį DELFI startavusioje „Be2gether“ skiltyje bus nuolat atnaujinama informacija apie renginio svečius, dalyvius bei įvykius. Čia galėsite rasti nuotaikingų reportažų, nuotraukų albumų bei naujausią filmuotą medžiagą.

Apie DELFI TV

Rugpjūčio 4 d. didžiausias Lietuvoje naujienų portalas DELFI pristatė naują projektą skaitytojams – DELFI TV. Tai ambicingas internetinės televizijos projektas, kuriame „Delfi TV“ komanda veikia išvien su skaitytojais.

DELFI TV puslapyje žiūrovai gali žiūrėti vaizdo reportažus pagal temas (aktualijų, sporto, pramogų ir kt), juos reitinguoti, surasti populiariausius puslapyje peržiūrėtus vaizdo failus. Čia taip pat patalpinta beveik 3000 per metus iki šiol DELFI portale paskelbtų vaizdo reportažų. Ateityje DELFI TV planuoja pateikti savo žiūrovams specialiai internetui sukurtos vaizdinės produkcijos.