To rezultatas – Olego parašyta knyga, kurioje užsimenama apie Zemfiros Ramazanovos ir Romano Abramovičiaus santykius. Autorius tvirtina, kad oligarchas ir dainininkė ne šiaip draugai – tarp jų buvo ilgas ir senas romanas, rašo laikraštis „Žizn“.

„...Atvykusi iš Ufos į Maskvą, Zemfira ieškojo sau prodiuserio. - Ir tada jai nusišypsojo sėkmė, - pasakoja Olegas Kašinas, - viename iš restoranų įvyko pirmasis pradedančios dainininkės Zemfiros susitikimas su žmogumi, kuris vėliau tapo jos šešėliniu rėmėju, - Romanu Abramovičiumi.“

Po pirmosios pažinties oligarchas skyrė reikiamą sumą debiutinio atlikėjos albumo įrašymui ir pasirūpino, kad jo globotinei netektų vargti suduriant galą su galu.

Santykiai tarp draugų audringai vystėsi, ir po Zemfiros sužeidimo peraugo į romaną. Vienas užsakovas iššovė į Zemfirą dėl to, kad ši atsisakė sudainuoti „Murką“ ir pasiuntė jį, ir pataikė jai į ausį. Po šio įvykio oligarchas skyrė atlikėjai apsaugą. Dainininkė visą laisvalaikį pradėjo skirti kūrybai ir R. Abramovičiui.

„- Kad nukreiptų dėmesį nuo Zemfiros ir Abramovičiaus romano, milijardieriaus viešųjų ryšių specialistai paleido gandus apie lesbietiškus dainininkės santykius su Renata Litvinova, - pasakoja knygos autorius, - sumokėję šiai nemažą sumą. Visus gandus dėl jų lesbietiškų santykių reikia kvestionuoti: visa tai buvo skirta tam, kad nukreiptų dėmesį nuo tikro Zemfiros gyvenimo.“

Knygos autoriaus tvirtinimu, romanas tęsėsi keletą metų. Susidomėjimas Zemfira pasibaigė, kuomet oligarchas sutiko Dašą Žukovą. Po išsiskyrimo, Zemfira kreipėsi pagalbos į psichiatrą. Pas dainininkę atsirado kompleksų, ji save atvedė iki anoreksijos.

Laimei, Renata Litvinova labai pasistengė, kad išgelbėtų mylimą draugę. Jos namuose Zemfira atrado prieglobstį ir vaistus nuo širdies žaizdų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją