Žiniasklaidoje plačiai aprašytas Maksimo Galkino ir Alos Pugačiovos romanas greitai turėtų pasiekti apogėjų – poros vestuvės numatytos šį rudenį Maksimo Galkino pilyje, kurios statybos darbai jau beveik baigti. Ką tik garsioji pora kartu viešėjo Jūrmaloje, kur vyko jaunųjų atlikėjų konkursas “Novaja Volna”, rašoma koncerto organizatorių pranešime spaudai.

32-erių metų M.Galkinas Rusijoje ir už jos ribų dažnai apibūdinamas epitetais „žavus“, „talentingas“, „nepakartojamas“. Šis jaunas žmogus išgarsėjo kaip parodijų meistras, dainininkas, aktorius ir laidų vedėjas. Dar besimokydamas vidurinėje M.Galkinas ėmė parodijuoti bendraklasius, mokytojus ir mokyklos direktorių, o būdamas 13 metų pirmą kartą pabandė parodijuoti paskutinį Tarybų Sąjungos vadovą Michailą Gorbačiovą.

Būtent M.Gorbačiovo parodija M.Galkinui atvėrė kelią ir į didžiąją sceną. Pradedantį parodijų meistrą pastebėjo Borisas Brunovas ir pakvietė jį į savo Estrados teatrą, netrukus jaunasis artistas ėmė gastroliuoti su rusų humoro grandu Michailu Zadornovu.

2001 m. M.Galkinas buvo apdovanotas „Triumf“ ir „Zolotoj Ostap“ premijomis, jo veidas vis dažniau ėmė šmėkščioti televizorių ekranuose. Vėliau M.Galkinui prodiuseriai patikėjo laidą „Kas nori tapti milijonieriumi?“, kurią jis veda iki šiol. Beje, jis jauniausias iš visų 57 pasaulio šalyse rodomos laidos „Kas nori tapti miljonieriumi?“ vedėjų. Rusijos žiniasklaida apie Maksimą Galkiną: "Jį myli visa šalis. Galkino populiarumas gerokai pralenkė jo parodijuojamų žmonių populiarumo reitingus". M. Galkinas įeina į populiariausių atlikėjų penketuką, kiekvieną jo pasirodymą skirtinguose šalyse lydi anšlagai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją