Vėliau vykusiuose šokiuose N. Baskovas buvo su Ksenija Sobčiak ir Lera Kudriavceva, kurios pasivadino „VIA Gra“ vargšams, rašo „Komsomolskaja pravda“.

Labiausiai visus užvedė Laima Vaikulė, kurią N. Baskovas švelniai vadino „mūsų terminatorius“. Iš pradžių Latvijos „madona“ išėjo šokti su Vladimiru Presniakovu.

Šokiai buvo labai savotiški: artistai bandė vienas kitam pralįsti pro plačiai išžergtas kojas. V. Presniakovui pavyko įvykdyti šią užduotį iš pirmo karto, o L. Vaikulė įstrigo.

Po to jau bendraudama su Nataša Podolskaja, L. Vaikulė energingai užsimojo ranka ir apliejo baltą dainininkės drabužį raudonu vynu. N. Podolskajai nespėjus atsigauti, L. Vaikulė sušuko: „Visi fotografai, bėkite čia,“ – ir išpylė N. Podolskajai į iškirptę dar vieną taurę vyno.

Svečiai išsiskirstė penktą valandą ryto, sulaukę šventinio torto ir pirmųjų saulės spindulių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją