Prie Baltarusijos sienos išsikels visos skaniausios vietelės: salotų baras “Mano Guru”, gurmarmaniškasis “Mergelės FM”, naujai atsidariusi Irmanto sriubinė. Į Norviliškes keliaus ir internacionalinės bohemos linksmybes skleidžianti “Cafe de Paris” bei jūros kvapo iš Klaipėdos atvešiantys “Kurpiai”.

Vegetarams bus pasiūlyta indiška virtuvė bei pernai taip pamėgti Lino Karaliaus – Ezopo gaminami kebabai. Įštroškę galės atsigaivinti sulčių bare, o alkoholinių gėrimų gurmanus vilios rūšinių vynų kvapai “Tappo d’oro” vyninėje. Vilniaus mieste itin išpopuliarėjusi “Coffee Inn” kavinė festivalyje gamins įvairių skonių kavas bei pakvies paragauti specialios receptūros “Be2gether” kavos, kuri buvo sukurta specialiai festivaliui.

“Mes labai palaikom šio festivalio idėją ir mylim gerą muziką. Tiesiog manau, kad mums yra pakeliui su Be2gether, todėl norim būti kartu ir su visu darbo koletyvu važiuosim į Norviliškes”, - teigia vienas iš “Coffe Inn” kavinės idėjinių vadų Nidas Kiuberis, į festivalį vyksiantis ne tik dirbti, bet pamatyti vienos iš savo mėgiamiausių grupių – anglų Groove Armada.

Vakarinėms linksmybėms kvies siautulingiausi Vilniaus barai ir klubai. Atskiras muzikines programas pristatys gyvos muzikos klubas “Tamsta” ir Gravity klubas “Sobieski Uogų” palapinėje. Vakarėlius taip pat surengs madingasis “Woo” bei alternatyvusis “Bix”baras.

Apsipirkinėjimo mėgėjai ras įvairių parduotuvių, kur bus galima įsigyti originalių autorinių papuošalų, suvenyrų, mielų niekučių ar net sendaikčių. O pavargę nuo šurmulio galės atsipalaiduoti besimėgaudami joga ar ajurvedos masažais. Prie Norviliškių pilies bus įrengtas ir Vaikų kaimas, kuriame tėvai galės palikti specialistų priežiūrai mažamečius vaikus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją