Todėl ji nepraleido puikaus šanso vasaros komedijoje „Ieškokit Gudručio!“ suvaidinti vyriškoje kompanijoje. Aktorė guodėsi, kad kai į juostos filmavimo darbus ji įsitraukė praėjus trims savaitėms nuo darbų pradžios, tarp vaikinų jau buvo užsimezgusi bičiulystė.

„Filmavimo aikštelėje vyrukams buvau tik miela mergaitė, su kuria visi buvo draugiški“, - pasakojo aktorė.

„Supratau, kad reikia kažko griebtis, nes kitaip neįsiliesiu į vyrišką komandą ir filmavimas mums neteiks jokio malonumo. Norėdama panaikinti aikštelėje įtampą, greit radau sprendimą - papasakojau visiems nešvankiausią anekdotą, kokį tik žinojau. Išraudo net Steve‘as Carrelas!“.

Nuo to laiko Anne Hathaway turi naują gerbėją. Aktoriui „uolai“ Dwayne‘ui Johnsonui labai patinka, kad Anne Hathaway gali būti vulgari, rašo „Garsų pasaulio įrašasi“.

Nuo rugpjūčio 22 d. Anne Hathaway kartu su garsiu komiku Steve‘u Carrellu pasirodys smagioje vasariškoje komedijoje „Ieškokit Gudručio!“ („Get Smart“), kur ji tvirtai laiko ginklą, žaviai smūgiuoja kumščiu ir pergudrauja pavojingiausius priešus.

Tai - populiaraus septintojo dešimtmečio TV serialo kino versija, pasakojanti apie slaptąjį Kontrolės agentą Maksvelą Gudrutį, kovojantį su Khaoso organizacija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją