Kai buvo perskaitytas nuosprendis, „Grammy“ prizu apdovanotas dainininkas ir hito „I Believe I Can Fly“ autorius ėmė glėbesčiuotis su 4 savo advokatais. Jei būtų buvęs pripažintas kaltu, muzikantas būtų kalėjęs 15 m.

Po kelių minučių garsenybė be komentarų išėjo iš teismo salės, lydymas apsaugininkų. Gerbėjų būriai sutiko jį džiaugsmo šūksniais.

Tiek R. Kelly, tiek tariamoji auka (kuriai šiuo metu 23 m.) tvirtino, kad vaizdajuostėje nufilmuoti ne jie. Vaizdo medžiaga buvo parodyta prisiekusiesiems bylos pradžioje ir pabaigoje.

Kaltintoja ir liudytoja buvo moteris, teigusi, jog turėjo seksualinių santykių trise kartu su R. Kelly ir vaizdajuostėje nufilmuota mergina.

Advokatai užginčijo jos teiginį, argumentuodami, kad vaizdajuostėje nufilmuotas vyriškis turi ant nugaros didelį apgamą, o R. Kelly apgamo neturi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją