Išgarsėję su tokiais hitais kaip “I See You Baby”, “Superstylin” bei “My Friend” energingieji anglai jau dešimt metų visame pasaulyje rengia įspūdingus pasirodymus. Savo koncertus papildę vaizdo projekcijomis ir pasikvietę į komandą įvairių muzikantų,
gyvai
grojančių instrumentais, “Groove Armada” tapo viena geidžiamiausių grupių viso pasaulio scenose.

Gyvai kuriamų pasirodymų dvasia ypatingai jaučiama ir naujausiame grupės albume “Soundboy Rock”.

“Mes dešimt metų keliavome per pasaulį su audringu šou, todėl norėjome pagauti ir perteikti visą šią energiją mūsų albume”, - sako vienas iš grupės narių Andy Cato.

“Groove Armada” džiaugiasi, jog šį birželį pasirodys didžiausiame Anglijos festivalyje, daugeliui atlikėjų koncertas “Glastonbury” festivalyje būna nemažas iššūkis ir tuo pačių itin aukšto lygio pripažinimas.

Trisdešimt aštuntus metus vyksiantis “Glastonbury” festivalis pasauliniuose muzikinių renginių apdovanojimuose “19th Pollstar Concert Industry Awards” neseniai buvo paskelbtas 2007 Metų festivaliu. Šis festivalis garsėja ne tik savo dydžiu, bet ir muzikinės bei meninės programos kokybe, į “Glastonbury” suplūsta pora šimtų tūkstančių lankytojų ne tik pabūti įspūdingame renginyje ir išgirsti mylimas grupes, bet ir susipažinti su muzikos naujovėmis.

„Groove Armada“ klipas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją