Už klubo nuomą R. Abramovičius sumokėjo daugiau kaip 240 tūkstančių dolerių. Renginio svečiams buvo dalinamos rankinės su dovanomis: iPod grotuvais ir papuošalais.

Muzika (kainavusia maždaug 16 tūkstančių dolerių) rūpinosi diskotekų vedėjai „The Klaxons“, o vakarėlį vedė diskotekų bei televizijos laidų vedėja Alexa Chung.

Vaišės ir nealkoholiniai gėrimai daugybei svečių oligarchui kainavo maždaug 140 tūkstančių dolerių. Paaugliams taip pat buvo įrengtas persirengimo kambarys už 40 tūkstančių dolerių ir speciali šokių aikštelė, kainavusi 30 tūkstančių dolerių.

Anna, viena iš penkerių R. Abramovičiaus ir jo buvusios žmonos Irinos vaikų, nekantriai laukė savo šešioliktojo gimtadienio. „Tai bus pats geriausias vakarėlis“, rašė ji savo interneto dienoraštyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją