Pastaruoju metu mūsų valstybės gyventojai bei šalies svečiai taip pat turi kuo džiaugtis sutikdami Kalėdas ir Naujuosius. Jau trejus metus iš eilės Lietuvos nepriklausomybės ir demokratijos simbolis Vilniaus TV bokštas nuo Kalėdų iki Trijų karalių pavirsta didžiausia pasaulyje šventine eglute.

Projektas “Tūkstantmečio šviesa” pirmąkart buvo įgyvendintas sutinkant 2000-uosius. Jis susilaukė didžiulio Lietuvos ir kitų pasaulio šalių žiniasklaidos dėmesio. Didžiausia Kalėdų egle turėjo galimybę pasigrožėti Lietuvos ir užsienio televizijos kanalų žiūrovai, įvairių laikraščių skaitytojai, apie ją išgirdo įvairių radijo stočių klausytojai.

Lietuva, netrukus minėsianti 750-tąsias Karaliaus Mindaugo karūnavimo metines, 2003-uosius pasitinka vėl renovuotu bei patobulintu “Tūkstantmečio šviesos” projektu.

Šių metų projektas skirtas vaikams – tiems, kurie labiausiai moka džiaugtis šia gėrio švente. Visi Lietuvos vaikai kviečiami susirinkti į centrinės Kalėdų eglės įžiebimo renginį gruodžio 20 dieną 18 valandą. Projekto “Tūkstantmečio šviesa 2003” globėja – ponia Alma Adamkienė.

Kartu su šiuo projektu šiemet organizuojama ir labdaringa projekto kalėdinių atvirukų platinimo akcija, iš kurios gautos lėšos bus skirtos Almos Adamkienės labdaros ir paramos fondui. Kalėdiniai atvirukai, kuriuos atspausdino spaustuvė “Tyliaus grafika”, jau yra platinami “Lietuvos spaudos” kioskuose visoje Lietuvoje.

Projekto organizatorius, viešoji įstaiga “Oreivystės centras”, tikisi, kad projektas bei labdaringa kalėdinių atvirukų akcija suteiks puikios šventinės nuotaikos ir dvasinės šilumos Lietuvos žmonėms, o taip pat jos svečiams bei prisidės formuojant patrauklų mūsų šalies įvaizdį.

Informaciniai rėmėjai:








Rėmėjai:













Projekto partneriai:








Projekto organizatoriai:








Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją