Atlikėjui buvo 73 metai.

„J. Brownas dažnai vertinamas kaip viena didžiausių muzikinių XX amžiaus legendų. Jo nepaprastas talentas ir naujoviškas stilius padarė poveikį vėlesnėms dainininkų ir dainų kūrėjų kartoms bei pavergė viso pasaulio muzikos mylėtojų širdis,“ pareiškime teigė Simeonas Lipmanas, „Christie's“ populiariosios kultūros vadovas Niujorke.

Nuo pat J. Browno mirties buvo daug diskutuojama apie turtą ir vyko teisiniai kivirčai tarp didelės jo šeimos narių, įskaitant kelis suaugusius vaikus, buvusias merginas ir buvusias žmonas.

Vasario mėnesį teismo paskirti testamento vykdytojai dėl jo turto (kurio vertė pagal įvairius pranešimus svyruoja nuo 100 iki 200 milijonų dolerių) pateikė dokumentus teismui Pietų Karolinoje, pareikšdami J. Browno verslo vadybininkams, teisinei kompanijai ir bankui kaltinimą apgaule.

Liepos gale vyksiančiame aukcione taip pat bus parduodamos ir fotografijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją