Baras, jau daugiau nei dešimt metų besivadinantis „Bix“ vardu, jubiliejaus proga padovanojo grupei gausias vaišias bei puikią atmosferą. „Bix“ muzikantai linksmai leido laiką, prisimindami vakarus praleistus čia prieš dešimtmetį. Samas pasakojo, jog kažkada šiame nedideliame Vilniaus senamiesčio bare vyko gyvas grupės koncertas, į kurį anuomet susirinko apie tris šimtus gerbėjų, sausakimšai užpildžiusių koncertinę patalpą.

Eiliniai „Bix“ baro lankytojai susidomėjusiais žvilgsniais stebėjo, kaip laiptais į uždarą vakarą kopia pramogų pasaulio grietinėlės atstovai. O apsilankyti vakarėlyje ir asmeniškai pasveikinti Samą bei kompaniją nusprendė ne vienas puikiai pažįstamas veidas.

Aplink įvairiausiais patiekalais nukrautus stalus vaikštinėjantys Hokšila, televizijos laidų vedėjai Audrius Siaurusevičius bei Agnė Zacharevičienė negailėjo komplimentų gurmaniškiems patiekalams. Tomas Krivickas ‚Psichas‘ įsijautęs diskutavo su Erika Dženings bei Jurgiu Didžiuliu, o Marijonas Mikutavičius smagiai juokavo su savo kolega iš „LT united“ Arnoldu Lukošiumi bei šoumenu Martynu Starkum.

Vakarėlyje šėlo antrojo „Dangaus“ nugalėtojas Justas, SEL‘as Egidijus Dragūnas bei visuomet linksmi „Biplan“ vaikinai, kurie neslėpė, jog į „BIX“ barą užsuka gan dažnai. Pasirodyti Vilniaus neformalaus jaunimo pamėgtame bare nepasididžiavo net TV3 generalinis direktorius Ramūnas Šiaučikovas, kartu su Samu mielai pozavęs fotografams.

Viso vakaro metu muzikiniu fonu rūpinosi Samo auklėtinis iš pirmojo „Dangaus“ Natas, kuris “Bix” bare plokšteles suka nuolat. Nors patys jubiliatai vakarėlį paliko gana anksti, tačiau svečiai linksmai leido laiką ir neskubėjo skirstytis. Ištvermingiausi jų linksminosi iki ankstyvo ryto.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją