Pasak atlikėjo, būdami „Eurovizijos“ konkurso atrankos komisijos nariais, „LT United“ nepraleido perspektyvių dainininkų ir kartu atbaidė talentingus bei patyrusius atlikėjus, kurie vengdami komisijos patyčių atsisakė dalyvauti konkurse.

„Eurovizija“ – tai laisvas konkursas, laisvos dainos, laisvi pasirodymai, kurių sėkmės formulės niekas nežino. Ir bet kokia konkursui sukurta komisija yra totalus blogis“ – apie „Eurovizijos“ ypatybes kalbėjo Antanas.

Jo nuomone, komisijos nariais tapę „LT United“ buvo konkurso okupantai, kurie norėjo pasijusti visa galinčiais teisėjais ir žeminti savo konkurentus. Kritikos negailintis atlikėjas palaiko šių metų Lietuvos atstovus „Eurovizijoje“.

„Man baisu, kai smerkiami nekalti žmonės. Aš palaikau grupės „4 Fun“ narius, ypač vokalistę Juliją Ritčik. Jiems reikia įteikti medalį vien už tai, kad įveikė visą lietuviškąją „Eurovizijos“ ir žiniasklaidos mėsmalę. Jie puikiai pasirodė. Tačiau tai nėra lyrinių baladžių konkursas...“ – taip apie „4 Fun“ atsiliepė atlikėjas.

Antanas, kuris „Eurovizijos“ atrankoje pristatė savo dainą „Katašunis“ ir išrėžė, jog „kokia komisija, tokia ir daina“, vėl žada dalyvauti šiame konkurse ir taisyti susidariusią padėtį: „Jeigu kokia nors biurokratinė komisija nesutrukdys, iš Serbijos grįšiu su 16-ta vieta“ – pokalbį baigė Antanas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją