Šią merginą matyti superfinale nesitikėjo nė vienas dangietis. Jau pirmąją savaitę beveik visi dangiečiai kėlė už Eglę rankas – jiems atrodė, kad ši mergina turi būti Fantomu.

Eglė ne kartą abejojo savo sugebėjimais, kur kas dažniau nei kiti dalyviai norėjo grįžti namo. Klaipėdietė tik tris kartus pasirodė savaitės finalo koncertuose. Tačiau Eglė pasiekė daugiau nei pati troško: ji ne tik išpildė savo svajonę patekti į realybės šou, bet ir nieko nesitikėdama atsidūrė jo superfinale.

Dangiečių vokalo dėstytojas Steponas Januška pripažino, kad vokaline prasme Eglė nebuvo labai stipri.

Ją ne kartą rinko Fantome ir tai pasitikėjimo savimi stokojančią merginą dar labiau gniuždydavo. Tačiau liaudies dainų koncerte sudainavusi sutartinę „Aušta aušružė“ Eglė buvo puikiai įvertinta žiūrovų ir suprato: ir ji gali dainuoti ir būti pripažinta. O nuotaikinga bei meksikietišku stiliumi atlikta daina „Palei langą“ atvėrė merginai kelią ir į superfinalą.

Eglė nuotraukose:

Klaipėdietė kirpėja Eglė į „Dangaus 2“ atrankas atėjo vedina kuklių tikslų – įveikti baimę ir galbūt išpildyti savo svajonę patekti į realybės šou. Jai pavyko.

Patekusi į šou, Eglė džiaugėsi neilgai. Jau pačią pirmąją savaitę ji atsidūrė pretendentų į Fantomo vietą būryje.

Merginai trūko pasitikėjimo savimi, ji vis nerasdavo sau tinkamos dainos. Situacija pasikeitė ruošiant dainas liaudiškos muzikos savaitės finalo koncertui. Pasikvietusi į pagalbą Liudą ir pritariant Justui, Eglė dainavo sutartinę „Aušta Aušružė“, kuri jai pirmą kartą atvėrė kelią į savaitės finalo koncertą.

Sutartinė „Aušta aušružė“ buvo puikiai įvertinta žiūrovų. Eglė pajuto, kad gali pasitikėti savimi.

Nors mergina retai dalyvaudavo savaitės finalo koncertuose, Eglei nuo veido niekada nedingdavo šypsena. Ji stengdavosi gerai leisti laiką ir niekam pernelyg neįgrįsti savo problemomis.

“Palei langą” – daina, atvėrusi klaipėdietei vartus į superfinalą. Nors pergalės Eglė nesitikėjo, velykiniame savaitės finale surinkusi daugiausia taškų ji gavo prizą – vietą superfinale.

Paskutiniame, daugeliui dalyvių gyvybiškai svarbiame, savaitės finalo koncerte Eglė buvo rami. Taigi rado laiko paguosti dėl sėkmės abejojančius savo kolegas.

Nors ne vienas Dangaus akademijos dėstytojas neslėpė, kad neįsivaizduoja Eglės didžiojoje scenoje, dabar mergina nebeslepia ambicijų ir troškimo laimėti. Ar Eglei pavyks? Ar po „Dangaus 2“ ji tęs muzikinę karjerą, o gal patirtis realybės šou liks gražus prisiminimas, apie kurį Eglė pasakos anūkams? Tai paaiškės jau šį šeštadienį, „Dangaus 2“ superfinale.